Mellandagsrean

Hem Forum Organisera mera Mellandagsrean

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25080
  issa
  Keymaster

  Jag vet inte hur det är med er men jag har iallafall en rätt trist ekonomi så mellandagsrean är en av få gånger om året jag fyller garderoben. Det tråkiga är bara att… alla gör det. och folk ska byta sina julklappar och och och… det är sjukt mycket folk i affärerna = jag stannar helst hemma.

  Vad är då tipset?

  I år har många butiker startat mellandagsrean redan nu online. Jag kan alltså sitta hemma i lugn och ro och ändå få första tjing på rean. Väljer en faktura kan en ju ändå betala med julklappspengarna.

  Reorna jag gått igenom hittills, Lindex, gina trico, monki. (jag har inte handlat från alla.)

  God jul vänner!

  #25081
  malin
  Deltagare

  Köper väldigt sällan kläder….glad om jag slipper! Men ibland måste man ju tyvärr…får mycket kläder av min syster och ibland av mamma om de har tröttnat eller så. Har alltid haft svårt att köpa nytt…behåller gärna samma gamla saker till de faller ihop och då får jag panik om jag måste ha nytt:/ testade senast nu att leta efter en kappa jag såg en gång för länge sen..letat i 3 år…ha haha. Jo jag fastnar i att jag vill ha exakt det jag såg eller det som jag föreställt mig så då väntar jag hellre. Köper en hel del på second hand…är nåt speciellt med ”gamla” kläder….de känns trygga på nåt sätt. Har inget speciellt tips mer än att jag sett att mellandags rean inte verkar så mycket billigare ( Vad jag upplever) så om jag tvingas köpa nytt så skulle jag nog spara pengarna och sen hålla ögonen uppe efter vanlig rea eller erbjudanden…många affärer har ju kund/medlemserbjudande och sånt.

  #25082
  ladytardis
  Keymaster

  Japp, jag köper mycket på second hand. Där hittar man mycket fint och billigt och bidrar inte till kommersen (om det nu är det man är ute efter).

  Dessutom hittar man alltid det som knappt någon annan har så man smälter inte in i mängden heller.

  #25083
  issa
  Keymaster

  Det är jättebra att köpa second hand såklart! Jag är dock sämst på att hitta… Orkar inte leta. Men allt vill en inte heller köpa begagnat. Iallafall inte jag. Så jag tycker att jag gjorde några fynd på Lindex.

   

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.