Dopaminfasta, ett sätt att varva ner

Hem Forum Ordet är fritt Dopaminfasta, ett sätt att varva ner

Etiketter: 

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25833
  idaandersson
  Keymaster

  Tyckte att det här var intressant. Tipsen för ”dopaminfasta” påminner om vad jag gör när min hjärna har gått på högvarv för länge. Det är ett läge jag går in i för att undvika utbrändhet och att hamna i nya depressioner. Brukar minimera all input (sociala medier, filmer, böcker) för att bearbeta all info jag redan har i huvudet och senare hitta fram till ett lugnare tillstånd. En slags omstart som gångerna jag gjort det varat mellan 1 dag och 2 månader.

  Hitta det inre drivet med dopaminfasta

  Martina Johansson är en författare som har skrivit flera böcker om hormoner, träning, ketogen kost mm. Hon kallar sig biohacker eftersom hon är intresserad av sätt att optimera fysisk och mental hälsa.
  Lyssnade på ett poddavsnitt igår där hon var med och tänkte på att hennes djupt nördiga personlighet lät autistisk. Längre fram i samtalet sa hon att hon har asperger. (Loungepodden)

  #25839
  sescer
  Deltagare

  Våra kunder, inklusive tusentals män som har upplevt erektil dysfunktion utöver ord, kommer till oss sedan 2010. Någon blir helt av med problemet, återlämnar maskulin styrka i sin helhet, någon behöver regelbundna kurser (Raderad länk av moderator). Det finns också en sådan kategori som behöver förtroende i ett visst fall. Och det finns medel på marknaden för detta, var och en innehåller en viss uppsättning element som påverkar kroppen på olika sätt.

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 10 månader sedan av admin.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.