LSS-boende

Hem Forum Relationer LSS-boende

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #24816
  hugog
  Deltagare

  Föräldrar som inte orkar eller klarar av sina barn med behov, får inte längre den hjälp som det var tänkt att de skulle få. Utan nu får de istället indragen assistans och stöd tack vare vår regering.

  Man splittrar alltså familjer idag och bygger boende för barn i behov där de ska bo utan föräldrar och syskon. Så vi går alltså bakåt igen till institutioner där människor som samhället inte klarar av eller vill veta av ska förvaras för ”sitt” bästa, istället för att få växa upp i trygghet med sin familj.. Jag tycker det är helt sjukt och det gör mig så arg!

  Men i media målas det bara upp som det är något bra.. Att barn får hjälp. Men det är ju det de inte får, där hemma där de borde få hjälpen. Utan nu bygger de då istället ett LSS-boende..

  Eskilstunas första LSS-boende för barn

  #24828
  issa
  Keymaster

  Det där är ju faktiskt helt sjukt. Lärde de sig INGENTING av det här?! http://flickanbakompansarglaset.story.aftonbladet.se/ Flickan bakom pansarglas tog livet av sig för ca en månad sen. Samma komun.

  Undra vad Kerstin Weigls (som granskade Josefin fallet) tycker om det här…

  Eller vill föräldrarna inte ha barnen hemma? Det står att det är barn som nu är placerade i andra städer. Varför är de det?

  • Det här svaret redigerades för 6 år, 7 månader sedan av issa.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.