Arbete…

Hem Forum Samhället Arbete…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #24784
  issa
  Keymaster

  Hur är det med er? Jobbar ni och med vad och hur får ni vardagen att fungera?

  Jag tycker att det är svårt. Jag vill jobba och tjäna mina egna pengar men energinivån är så ojämn. Just nu vill jag bara att världen lämnar mig i fred. Låt mig vara. Men det bottnar nog egentligen i en besvikelse i hur arbetsförmedlingen (inte) skött sig.

  #24809
  malin
  Deltagare

  Jag jobbar inte längre, jobbade som f..n fram till min kropp lade av. Lång historia;) kämpade väldigt hårt för att klara av det idag fattar jag varför det alltid vekade vara extra svårt för mig. Hade tur att jobba på en trygg liten arbetsplats med toppen kollegor som alltid ställde upp men jag sattes ju alltid i komplicerade situationer iaf, till slut efter år av för många sjukdagar och sjuskrivningar så kollapsade hela jag…klarade inte av att vara i rum som andra människor eller knappt aTT ta hand om mig själv så efter MYCKET om och men fick jag sjukersättning efter 1.5 år.

  #24817
  ladytardis
  Keymaster

  Jag har jobbat på många olika ställen och oftast inom sådant som jag inte passar för och inte inom det jag utbildat mej till.

  Jag började med att läsa Media & Kommunikation och Webbdesign på Komvux. Det blir man inte mycket på så jag fick jobb på posten, ett friårsvikariat på 10 månader (min längsta anställning). Därefter hade jag ett par korta sommarjobb där jag printade busskort på Värdetryck och stoppade skruvar och plastbitar i påsar på HAGS. Sen var det ett halvår på Uniflex bemanningsföretag där jag var på en borstfabrik, en lackline och lager.

  Jag fick en arbetsplatsförlagd utbildning på Smartwork som webbutvecklare och därefter ett halvårs provanställning men sen fanns det inte arbetsunderlag för mej att vara kvar där.

  Jag studerade webbutveckling på TUC i Tranås i 1,5 år med blandat resultat.

  Jag serverade veckans provsmakning på Willys två dagar i veckan i ett par år fast jag varken gillar matlagning eller en massa folk. Då höll jag nästan på att gå in i väggen så jag slutade med det. Detta samtidigt som jag var på Fas3 på Historiskt Centrum i Eksjö.

  Då fick jag ytterligare utbildning på Lexicon och läste systemytveckling i 4 månader och praktiserade på IT-centrum i Jönköping i 3 månader. Då fick jag samtidigt reda på min diagnos och blev beviljad 50% sjukersättning.

  Just nu går jag på it-spåret i Eksjö för att knyta ihop alla mina utbildningar och försöka få bättre grund att få jobb på. Ta ett ämne i taget och öva flera gånger på samma sak istället för att bara springa vidare och inget fastnar.

  #24823
  hugog
  Deltagare

  <p style=”text-align: center;”>Något liknande https://www.misa.se/ tycker jag verkar vara bra. Tänk om man kunde vara med & få igång eller starta något sånt här.. På våra vilkor med såna som förstår istället för AF & annan skit som inte funkar. Drömma kan man.. 😁</p>

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.